15 juni 2017: Canal Cruise en ALV

Op donderdag 15 juni was een zomerse clubavond georganiseerd. Begonnen met een goed verzorgde borrel in de Ysbreeker te Amsterdam, waar het uitzicht op de drukbevaren Amstel erg aantrekkelijk was. Zo ook voor de leden van de IYCA.  Er werd dan ook enthousiast ingescheept op de echt Amsterdamse sloep die op ons lag te wachten voor een zomerse Canal Cruise. Goed verzorgd met een schippers natje en droogje, werd ingevoegd in de stoet van sloepen, huurboten, rondvaartboten, pieremegoggels en andere vaartuigen. De zon scheen stralend, het bier was koud, het gezelschap geanimeerd, het uitzicht steeds anders en verrassend leuk….. kortom het was een echte ouderwetse, mooie IYCA clubavond.

Voorafgaand aan de Canal Cruise werd de jaarlijkse IYCA Algemene Leden Vergadering  gehouden. De betrokken aanwezigen hadden volop plannen, ideeën en bijdrages waar het bestuur goed mee uit de voeten kan. Dank voor uw betrokken aanwezigheid.