22 oktober IYCA aanwezig bij start Volvo Ocean Race

Alicante, oktober 2017.

Maar liefst 30 leden en gasten van de IYCA waren aanwezig tijdens het weekend van de start van de bekende Volvo Ocean Race 2017 in Alicante .

Met een tijdelijk varend ‘clubhuis’ en meeting point in de vorm van een zeiljacht, afgemeerd in de Race Village en ook nog eens direct naast de Volvo Ocean Race boten, had de IYCA te midden van het spektakel een eigen honk. Het goed verzorgde programma van borrels, een diner en veel koffie- en ontmoetingsmomenten in het varende clubhuis zorgde voor een prima sfeer met veel en gezellig informeel contact.

Tijdens de start op 22 oktober waren maar liefst 3 zeer snelle ribs aanwezig om de IYCA aanwezigen zo dicht mogelijk bij de startende snelle Volvo Ocean Racers te brengen en deze zo lang mogelijk te blijven volgen. Wind, golven en veel boegwater waren elementen die daarbij getrotseerd moesten worden. Een super spannend spektakel waarbij de kick van de snelheid van racers en ribs groot was. Met een aanwezigheid van ons moederschip in het VIP startvak en met de aanwezigheid van de drie snelle ribs was een eerste rang locatie voor alle IYCA deelnemers een feit.

De steigerborrel na afloop, de enthousiaste verhalen, de ultieme start beleving van dit ongekende Volvo Ocean Race spektakel, de unieke Race Village beleving, de borrels op het VIP dek van Team Brunel; wie er bij was, weet het, het was een onvergetelijk evenement met een voor leden en gasten een mooi IYCA signatuur.