IYCA Nieuwjaarsbijeenkomst, een nieuwe traditie?

Op donderdag 19 januari j.l. hield de IYCA voor de tweede keer haar Nieuwjaarsbijeenkomst. Ook dit jaar was gekozen om die varend langs het Amsterdam Light Festival door te brengen.

Na het verzamelen bij ‘Lempicka’, waar gezamenlijk een heerlijke en informele maaltijd werd genuttigd, werd ingescheept in de City Tender de ‘Multatuli’ . Schipper Skip en hostess Pieternel heetten iedereen van harte welkom, zorgden voor de versnaperingen en vroegen de aandacht als er een werkelijk  bijzonder kunstwerk de revue passeerde. We waren er blij mee, want de gezelligheid was als vanouds en zonder de goede begeleiding was er veel bezienswaardigs aan onze aandacht ontsnapt.

Onder de aanwezigen waren ook onze leden Fettje Osinga ( Teamcoach) en Rikst Dijkstra ( winnares Eredivisie Zeilen 2016)  als vertegenwoordigers van het Vrouwenteam 2017 dat namens de IYCA aan de competitie zal deelnemen. De dames enthousiasmeerden de aanwezigen met hun aanwezigheid en presentatie. We hebben er geloof in en zullen de de verrichtingen van ons team komend jaar nauwlettend volgen. We wensen ze in ieder geval veel succes.

De borrel en de bitterballen smaakten verder iedereen goed, de sfeer was opperbest, ongedwongen en informeel. Het Light Festival werd bewonderd en foto’s werden gedeeld. Met onze eigen Saint Tom en resplendent Diana werd het Light Festival ook een beetje van ons. Het was een mooie avond, het zou zo maar het begin van een goede traditie kunnen zijn.

Het bestuur van de IYCA wenst alle leden een voortvarend en sportief 2017!